středa 21. ledna 2015

SRDCOVKY 2014/2015

Srdcovky, který zůstaly i v roce 2015 a provázely mě koncem roku 2014. Třeba se tady taky najdete.
Vánoce jsem trávila v kuchyni a když ne tam, tak jsem jistojistě seděla na barrandovským sofá a pila sekt. Což je ostatně nejhezčí část vánočních svátků. Dobrá rada nad zlato: fialový brambory se u starší genrace nemusí setkat s takovým nadšením. Ani když jsou v akci.
Marks and Spencer ke konci roku připravil naprostou alko-madness: slevy při koupi tří lahví alkoholu. Doplnění zásob růžovýho ginu nemělo nikdy před tím tu správnou příchuť "akce". Sleva je sleva a málokdy jí chceme zadarmo. Tohle je každopádně láska na celý život. A měli byste si jí pamatovat i z našeho starýho pfka.

Jaký bylo vaše motto 2014?
A jaký občerstvení jste měli na silvestra? Já jsem po dlouhý době vyjela na venkov, jedla pařížskej salát a nachos se salsou k snídani, k večeři salát (čti gin-tonik s okurkou), dala si ledovou sprchu po ránu a vyhrála silvestrovskou edici Monopoly. Jednou si vás koupím všechny, hej lidi.
V roce 2015 budu stejně jako v roce 2014 víc smažit. Až do bezvědomí. 
A ve svých osmadvaceti už nebudu kupovat víno pod stovku (akce a naše vinotéka se nepočítají).
Nicméně tomuhle báječnýmu mottu z Tesca zůstávám (zatím) stále věrná:

2 komentáře:

  1. Moc hezký :) Krásně si sedla i do mých srdcovek - YOLO a smažení (smažáček) jdou prostě ruku v ruce. Akorát teda to víno přes kilčo nevychází, ale když má člověk vedle bytu vinárnu, tak prostě kupuje jen stáčený.

    OdpovědětVymazat
  2. aha kua, my jsme asi skoro stejnej ročník :D už to chápu, YOLO! Jdu pro víno.

    OdpovědětVymazat