úterý 20. května 2014

VLASTNĚ JSEM TADY BYLA VŽDYCKY

Vývařovna včera, dnes a zítra. I s Cidrem od Jáchyma na Apetit pikniku, přesně 2 roky dozadu.
Holky z Vývařovny znám už roky. Hannah jsem měla tu čest nesnášet už od roku 2009, abych ji se začátkem dalšího roku začala bezmezně zbožňovat. Karol tomu věrně asistovala a účastnila se mých trapných vánočních večírků. Pakočka přišla později, myslím, že měla průhledný gumáky a džínovou vestu a taky jsem ji asi deset minut nesnášela, než moje srdce roztálo. No ale nebudu hned nostalgická, jako bych se už rovnou loučila.
Nejsem vtipná jako holky. Nejsem ostrá jako Hannah a nikdy nedám buřta nebo slivovicovou pralinku do pusy jako Jana. Akorát tomu v drtivé většině přihlížím. Můj výhled je vlastně hlavně fotit, protože na to se mě užije. Především Janu z profilu a Hannah se lví hřívou. Pak vařit a psát o vaření. Ano, budou tady recepty. A ne, není to moc Vývařovna, ale budou tady. Já si tím ukojím svoji housewife náturu a zbytek světa si sedne na zadek, jak úžasná jsem kuchařka.
Bude to teda o kapku serióznější než je čtenář Vývařovny zvyklý, víc fotek a zkusíme s Janou technický upgrade a natočíme vám i videa, abyste viděli, jak elegantní a éterické dokážeme být. Takhle před volbami do Evropského parlamentu bych slíbila, že do konce týdne (že je bůh nade mnou) tady bude šokující reportáž z bistra Platón na FFUK, uvaříme si arabský „kúsa“ a naučíme se správně snídat, ju?"

10 komentářů:

  1. serióznost na úkor bizáru - přesně takhle si představuji začátek úpadku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych použila rétoriku doskuzí na novinkách.cz a prostřenu- "je to váš názor". Lol. Bizár bude furt, ale není člověk živ jen z bizáru. Vy ťululum.

      Vymazat
    2. Syntéza seriózního a bizarního je sotva něco, s čim by si holky neporadily.

      Vymazat
  2. úpadek je neodvratná fáze dějinného vývoje. zapomněla jsem připsat, že budou i historické lekce. konečně. Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahhh líbí se mi jak v sobě nezapřeš akademického ducha, jen je vzdělej!

      Vymazat
  3. Vypadáš D, jako milá holka. Takovej upřímnej úsměv. Dávám tomu šanci! :)
    Ondřej

    OdpovědětVymazat
  4. Karol mi bude sice chybět, ale vypadáš moc mile a sympaticky :) Nechápu, proč tě někdo zatracuje už při pohým představení :D Těším se na fotky a recepty!

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, Danča je od pohledu ženuška k světu. Držím palce, aby tady ten koráb kormidlovala směrem vpřed (přijde mi, že se loď poslední dobou trochu zmítá na místě v bezvětří).
    BTW...těším se na tu reportáž...už zbývají jen dva dny...

    H.U.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mnojo vlastně...+2 dny ještě...
      H.U.

      Vymazat
  6. Snídaně, juhuu! hravě a dravě Daniel do toho, už se těším!

    OdpovědětVymazat