úterý 31. prosince 2013

PF 2014


Zase PF, zase jsem jim byla pověřená, zase ho píšu v kocovině a ve stresu. Minulý rok jsme před sebou měly cesty do Londýna a Miami. To bylo hodně inspirující. Já jsem teď Alkoholka a Karol se z královny bizáru pomalu stává královnou bulváru. Pakočka, jedno kde, i nadále experimetuje se svým virtuálním obrazem. A že jí to jde.


Taky jsme měly mimojiný v plánu premiéru filmu o menzách. No, v současný době ani nevíme, kde je Ivaně konec. Plno článků, který jsme slíbily, jsme překvapivě nenapsaly. 

Ale místo toho se tu objevily jiný věci. A to je OK. Někdy se tak věci prostě vyvinou. Takže tenhle rok žádný předsevzetí a žádný slibování. Buďme upřímný samy k sobě tím, že budeme dělat jen to, co uznáme za vhodné. Osobně by mě moc potěšilo, kdyby se nám povedlo to tady udržet. I kdyby v jiné formě, s jiným obsahem. Buďte na nás hodní a mějte pochopení, že nechceme jíst UHO donekonečna.

Myslim, že rok 2013 byl raut, ale taky plnej zvratů. A zvratků. Jsem přesvěčená, že 2014 ukáže, že to nebylo zbytečně a že všechno mělo nějaký důvod. Prodírejme se přes kanystry se sotéčkem k tataráku.

Věřím, že život bude raut i nadále. Díkybohu - protože jak nám při focení říkal redakční miláček Šimon: ŽJJ. Žiješ jen jednou. 

Buďte dobří.


XXX

Hannah

FOTO: Šimon Holý 
OBLEČENÍ: H&M

2 komentáře:

  1. Kdy že bude ta slavná Gastrošou o menzách ke shlédnutí? Jedna z vás mi tady tvrdila už před půl rokem, že tak max do měsíce a kde nic tu nic.

    OdpovědětVymazat
  2. Tož jak se tak dívám, jste celkem hezké kakuny ;-)
    Vaše články se fajně čtou, jen tak dál.
    Bůh vám žehnej! :o)

    OdpovědětVymazat