pátek 19. července 2013

OVOCE, REKLAMA, TAK JDE ČAS

Čau vy všichni kdo nás čtete, i vy kdo nás nečtete a nikdy číst nebudete.) Poslední dobou trpím trošku krizí (identity), která se projevuje ve frekvenci mých příspěvků. A když píšu "krizí", tak tím myslím, že se mi v tom vedru nechce nic moc dělat. Seriously.
Nicméně tohle všechno se změní, nejen, že jsem zažila skvělý Krýpko (aka festival Creepy Teepee) o kterým bude referovat Hannah (byly jsme zase spolu a bylo to skvělý <3...asi tak skvělý, že nejdřív jsem se do němoty a trapnoty opila jak blázen a pak nechtěla dělat nic jinýho než koukat v posteli s Hannah na Twin Peaks a občas to proložit Červeným trpaslíkem nebo Sandokanem, tequilou a nanukem- prostě holčičí jízda jak má být).
Nejlíp mi vyčistila hlavu Otava na Šumavě (můžete se těšit na další várku šumavský gastroromantiky, včetně kuchání pstruha), nejvíc jsem se přejedla v Texas steak houseu na Letný (o tom někdy jindy, ještě jsem to asi úplně neztrávila.)

A taky jsem se po dlouhý době včera stavila v mecce všech aktivních (i míň- viz. já, ehm) bloggerů, v H&M, kde Katka uspořádala odpoledníček ve znemení DIY a recyklace. Nejsem žádna fashionbloggerka (taky jste na Vývařovně, žejo), takže ještě jednou díky za simply clever řešení od Jakuba Polanky na přešití (respektive přišití mašle) mých vintage šatů.
Burleskní tanečnice Terezia Mia a Pakočka a Karol v tzv. Mecce bloggerů. Ta rozmazaná krasavice je Beáta a linkuju jí proto, že se jako jediná módičková blogerka smála mým (blbým) vtipům, tak dík, na příště si připravím nějaký vtipný scénky.

A teď k věci- zmrzlinu, která je podle Katky ta nejlepší, jsme s Karol samozřejmě nestihly, všechny alko mixíky mi vyzobaly módní bloggerky (je vidět, že kromě Kaa na Krýpku nebyly, takže chápu, že musely doplnit tekutiny), takže jsem se mohla radovat z ovocných aranží, který byly opravdu luxusní, včetně fešáckých slovenských číšníků, kteří by ovšem mohli být míň agilní a neodnášet mi před nosem rozpitou limonádu, jo, kluci?
A to nejlepší na konec- úplný nebe bylo, když mi na odchod Katka narvala tašku třešněma a luskama...aspoň sem si nepřipadala úplně takhle (jen částečně):

Za to jsem si pak doma večer k Twin Peaks mohla udělat tuhle fajnovou aranž:
Večeře "home alone with agent Cooper": třešně a lusky by H&M, Bohemka ze Starého plzence a Snack Milk od Primy, po meruňkovém Míšovi je to moje zmrzka letošního léta.
No a proto, že Hannah je už zase v luftu (spíš v Londýně), přikládám jednu vzpomínkovou asi měsíc starou fotku z letiště (kde jsme vyhodnotily jako cenově nejdemokratičtější občerstvení Mekáč).Na fotce můžete vidět Hannah, představující královnu se svým vaječným žezlem, Karol představující intelektuální studentku a Pakočku, představující....asi Pakočku?
Za měsíc pořídíme další, nebojte. A určitě se zas (tentokrát společně) vykoupene v Křižíkově fontáně.
A na konec se prostě nevyhnete reklamnímu sdělení: pokud máte starý hadry a přinesete je od pondělí do jakýhokoli Háemka (stejně tam chodíte, je nám to jasný, nehrajte si s náma, že chodíte jenom do restaurací a jídelem) dostanete slevu. Sice malou, ale slevu (a zde odkazuji k výše postovanému videu, ok?) Recyklace je dobrá věc (když nepočítám recyklaci vypité Havany na Krýpku v pozdních hodinách z okna, promiň Hannah, příště jí udržím dýl!)
P.S. Chci udělat hitparádu nej nej nanuků roku 2013- dáte mi nějaký tipy?
P.P.S. Mám návrh pro Bohemia sekt: myslím, že by nás měli mít jako ambasadorky a už se vykašlat na tu Terezu Maxovou, no ne?

10 komentářů:

  1. Letos neujiždím na nanukácb na špalku, ale na barevných plastových kelímcích od Lidla. Konkrétně příchutě tiramisu a mascarpone. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak v Bangladéši a jinde se hroutí továrny na oblečení, umírají tam stovky lidí + ostatní, co neumřou, jsou stejně vykořisťovan a HM se snaží očistit tím, že vybírá starý hadry :)
    epic.
    M.

    OdpovědětVymazat
  3. Mne zachutnal takovej v oplatkove trubicce, myslim, ze se jmenuje napadite Roll a je (asi) od Primi. Oplatka dobra, vylita cokoskou a uvnitr smetanove poteseni, doporucuju. Mluvim samozrejme o nanuku.
    K.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Algidu bojkotuju, nevim proč, ale přijde mi, že od nějakýho 98 roku šla uplně do prdele...Vivat Prima.)!

      Vymazat
    2. To odpovídá, v druhé polovině devadesátých let započal trend nahrazování originálních západních potravin jejich ošizenými napodobeninami vyráběnými zvlášť pro země východního bloku. S Algidou se stalo zhruba přesně totéž, co se stalo s krekry Tuc když je začala péct Opavia. ;-)

      Vymazat
  5. Hlasuju pro Misu (i ovocneho), ale hlavne mroz v kelimku! mnam!!!

    OdpovědětVymazat