středa 12. června 2013

HANNAH V LONDÝNĚ VIII: WTF KFC

Po celym Londýně, nebo aspoň po celym východním, kde se pohybuju - Islington, Hoxton, Shoreditch, Dalston, Whitechapel a tak, najdete spoustu fast-foodů, jejichž společnym byznys plánem je pozmrdit KFC. Člověk může jíst přes den zdravě jak chce, ale stejně se přistihne, jak si úplně na plech dává late night snack, čtyři křidýlka smažený v motorovym oleji za víc než přátelskou jednu libru.







Tady se drží jen vizuálu, ale po flašce ginu a lahvi prosecca sdílený v minimálním počtu lidí mi to stejně přišlo hodný focení:


 No to nevim.

Spíš bych řekla, že nám tuhle fotku někdo podstrčil.

Nakonec si přes modrou, červnou a bílou dovolim odběhnout od tématu. Tesco otevřelo první ze svých luxusnějších prodejen v jedné z nejdražších londýnských čtvrtí, Dalstonu. Kdyby se Tesco Epess rozhodlo expandovat i na český trh vystřídalo Albert ve Vinohradskym pavilonu, nebyla by to vůbec škoda.

4 komentáře:

  1. Islington je severní Londýn, jinak super to someFC

    OdpovědětVymazat
  2. dotaz dotaz dotaz:
    Mila Hannah,na leto taky jedu do Londyna a chtel bych si tam najit praci (restaurace, bary, atd.), tak me napadlo, jestli by ses nemohla podelit o nejaky tipy, kam bych mel jit, v jakych castech Londyna by bylo dobry se pohybovat atd...a treba i neco o ubytovani (mam se spolehnout na gumtree)? uz se byl v UK minulej rok, takze zkusenosti mam, ale Londyn je pro me zatim velka neznama. Budu ti neskonale vdecnej za jakkoukoliv informaci/radu/tip
    Diky tisickrat
    Vlada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobry den, smaž co pangas tak uvědí kde rýž i hověz!a nechtam có dáj kebab taky maj pak ono kde hannah tam fotí. Londyn takovi v anglíckých městech neni moc najime v noci je tam dobri i levni. Tranh

      Vymazat
  3. v Barceloně jsem zas narazil na Pita Hut :)

    OdpovědětVymazat