sobota 18. srpna 2012

WTF OBALY KUCHAŘEK

Vývařovně se vždycky nejvíc věnuju v rámci prokrastinace, takže se předem tohoto článku omlouvám všem, kterým něco dlužím (článek, esej, slogan, peníze, omluvu, oblečení...).  Jelikož musím za tenhle víkend investovat svůj verbální um úplně všemy směry vyjma tohoto postu, mám pro vás další porci pics nejen z Pinterestu. Magdaléna Dobromila na intergalaktických houbách, papíru a koksu najednou. Enjoy.









 












 






 
Která je absolutně nejvíc WTF? Podle které byste naopak možná i vařili? Znáte ještě nějaké podivnější? Pošlete mi je prosím v komentářích nebo na vyvarovnablog@gmail.com.

P.S. Dotaz pro literární nerdy - vysvětlí mi někdo tu Fanny Hill? Jedl otec Alexandra Portnoye podle Unconstipated Gourmeta?

12 komentářů:

  1. Fanny Hill je postava z počátků pornografie (18. století, myslím). Až zase nastane prokrastinační virus, možno s ní začít třeba tady:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fanny_Hill
    Ale ta stylizace ala Barbarella je taky dobrá...
    Jinak by mě zajímala ta pyromanská :)
    A Kill it & Grill it je dost štěpný heslo.

    OdpovědětVymazat
  2. Co máš proti The Last Dinner on the Titanic. Jsou v ní recepty na jídla, která byla na jídelním lístku na Titanicu... Na druhou stranu, pokud si stáhneš fotku toho menu z internetu, můžeš si dohledat i většinu receptů ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejdivnější mi přijde to s varlaty, to teda bez diskuzí. Nejvíc vtipný mi přijde Recipes to remember ( i když nevím, jak bych to brala, kdybych měla třeba někoho s alzhaimerem v rodině).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recepty z varlat jsou v pohodě. Akorát nemám koule to ochutnat.

      Vymazat
  4. Odkaz na jednu speciální kuchařku, která parazituje na seriálu Game of Thrones: http://www.innatthecrossroads.com/a-feast-of-ice-and-fire/

    A co třeba nedávno zmiňovaná kuchařka Čtyřlístku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otazka je ci parazituje, ked predhovor napisal sam velky autor? :-) Ale inak sa asi zhodneme ci je to WTF.

      Vymazat
  5. Kuchařka na varlata se hodí... jednou jsme si jí dokonce museli tisknout, když jsme je doma dělali... nějak extra chutný to neni, ale jíst se to dá... takže takovou kuchařku bych bral...

    OdpovědětVymazat
  6. Pre mna najviac zla je the What would jesus eat cook book, nie kvoli nabozenskemu podtextu, ale kvoli vezeniu sa na nabozenskej vlne. Aj ked len velmi tesne zvitazila nad Twighlight cook book, co tiez surfuje na vlne aj ked inej :-).

    OdpovědětVymazat
  7. How to give a vodka party. Tu chci!

    OdpovědětVymazat
  8. Coolio je nejvíc WTF
    ...ale zas lepší než aby rapoval

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejvic wtf by byla tvoje kucharka.. ale furt lepsi nez kdyz komentujes

      Vymazat
  9. White trash cooking? WTF?
    a nejvíc mě pobavila kuchařka s kečupem, to by měl každý dávat jako dárek studentům, kteří míří poprvé z domova na kolej ;-)

    OdpovědětVymazat