pondělí 22. května 2017

GASTRO TUNES

Mastný písničky, smažený videoklipy. Někdo se připodobňuje k bufetu, někdo vaří vesmírný párky, kečup teče proudem. A hraje k tomu hudba.

Beyoncé má sice možná hot sauce in her bag (swag), ale Mr. Oizo se pálivejch omáček teda taky nebojí. Totální bizár klip na track, který se jmenuje "šunka", rozhodně tabascem a umělou krví nešetří. A nešetří ani diváka. Chudák Flat Eric, ale co jinýho čekat od francouze, který natočil celovečerní film o pneumatice v poušti? A ano, viděla jsem to, a ano, je to opravdový bizár. A ano, Quentina Dupieux bych chtěla poznat. Můj Flat beat hrdina.



Jestli je život raut, tak podle Katy je raut taky sex a tím pádem se rovnice uzavírá: život je sex. Podle jednoduchý rovnice textařů Katy Perry #asio. A víte co? Mně to nevadí! Naopak, takovýhle text popový písničce bych chtěla napsat taky. No a co. Vývar z Kejty ála carte. Možná, že na poprvé vás to nechytne, doporučuju si přidat.
Hope you got some room / for the worlds best cherry pie.





Hrozně mě baví jak je celý tohle příjemně civilní, vychillený jako Brno. Intergalaktický párky, nákupy v supermarketu, igelitky. Celý to je takový obyčejně neobyčejný. A návykový.



Vzpomínky na Itošku. Protže k večírkům v každým velkoměstě patří hodně smáža. Myss Keta má mimochodem taky dost zábavnou cooking show (Cooking With Keta). Dobrou chuť.
Milano-Coka-Sushi-Moda. Asi jako Piko-Rybíprsty- Braník- StylKabo.



Kosmetika, móda, nehtový studio. Nejstylovější napichování hranolek. Víc, prosím!



Žádné komentáře:

Okomentovat