úterý 25. března 2014

POLIKLINIKA BARRANDOV

David Lynch by měl o svým oblíbeným bistru jasno. Možná i Lars, kterej mimochodem klidně může z fleku celou polikliniku Barrandov použít k dalšímů Království. Vždyť kdo by si tipnul, že kdesi mezi sterilizací (a tentokrát nejde o okurky) a vodoléčbou je...bufet.
Prosimvás, tady opatrně a podle ukazatele...
Mají denní nabídku, od 8 do 14.00, ceny za hlavní jídlo spíš vyšší na suterénní bufet (dušené vepřové s dušenou karotkou a rýží za 82), ale polívka za 25 je super deal. Moc mě potěšili domácký talíře a dobrý krutony a vcelku velká porce (po okraj). Mínus byla sůl, ale na tu jsem obecně přecitlivělá, porotže skoro nesolím, takže bych řekla, že to byl asi jakýsi mírně vyšší solný standard (na bufet, víme?).
 Prostředí je- šokantní, ale pořád si musíte opakovat, že jsi na Barrandově. A tam, abys bufet pohledal. Tam, abys vůbec něco pohledal. radši tam nic nepohledávej...

V nabídce jsou i chlebíčky a saláty. Majolka vládne světu.

Index žaludečních vředů ponechám stranou, jsme ve zdravotnickým zařízení, takže kdyby něco, oni se o vás postarají...huahuahua....

15 komentářů:

  1. Milá děvčata , baví vás ničit další lidi ????Jako jste zničila Dobrou polévku v Praze 7 ? Spíte dobře ? Ti lidé měli malé děti! Vy svobodomyslné estétky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte na mysli tu nedobrou Dobrou polévku? Dobře tomu tak. A jděte si kydat ten svůj hnůj zpátky do pavilonu, anonyme.

      Vymazat
    2. Anonymovi z 14:28: říká se tomu recenze, víme? Mozek má každý zákazník vlastní, jinak by nemohl pohybovat nohama dopředu a dozadu, aby se dopravil na ono kritizované místo a udělal si názor sám. Co chutná jednomu, jiný nepozře, a naopak. A ano, i kdyby někoho "bavilo" psát, jak někde dělají děsné jídlo, co na tom? Ideální řešení je začít dělat vynikající jídlo. A že na Vývařovně už pár za ušima se olizujících recenzí bylo! /Pavel

      Vymazat
    3. Při vší úctě - Polévka se zničila sama. Kdyby to vzaly stylem "Dnes pozor - úžasná superpetrželová specialita" anebo "Pozor - dnes speciální bezpetrželové menu" - dveře by se u nich netrhly. Ovšem přístup, který nasadily, včetně obhajování neobhajitelného (osočení paní, které se nelíbilo hlazení psa a následné nabírání jídla zákazníkům tou samou neumytou rukou z "přecitlivělosti") dopadl tak, jak dopadl. Nechť je poučením pro další...

      Vymazat
  2. Řekl bych, že DOBROU POLÉVKU by žádný blog nemohl zničit, kdyby tam podávali chutné jídlo (třebas polévky) a ne nějaké kejdy. Ale, jednodušší je hledat chyby jinde... Jak české.

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra to je nejaky kratky... Sem se tak hezky na zacatku zacetl a on to byl uz konec. :-) To byla zkusenost jen s polevkou? Jinak fakt vtipny, aspon ze ty jeste necim zajimavym obcas prispejes na umirajic Vyvarovnu. Jirka

    OdpovědětVymazat
  4. Chápu Vaše názory.ale dušené maso s mrkví s R ý ž í ? Tuto kombinaci nepodávají.Vždy s vařeným bramborem.Zákazník,jen pro uplnost.

    OdpovědětVymazat
  5. A já ten bufac miluju. Dostanu se tam jen jednou rocne, kdyz jdu na preventivku, ale vzdycky se tesim na navstevu buface. Ano, vypda to, ze se tam zastavil cas, ale jidlo bylo vzdycky dobry a to prostredi me fascinuje.

    OdpovědětVymazat
  6. Také to tam mám ráda. Luxusní restaurace to není, ale je to takové domácké, příjemná obsluha, slušný výběr a jídlo je opravdu chutné a za dobrou cenu. Pokud si mohu vybrat hodinu vyšetření, tak jdu vždycky kolem poledne, abych se tam mohla zastavit na oběd.

    OdpovědětVymazat
  7. Je pravda, že v bistru se zastavil čas v době majolkové a nezdravé. Ale vždy se na návštěvu těším. Když se člověk odprostí od dnešní přecitlivělosti na zdravý životní styl, tak si perfektně pošmákne na české klasice za pár korun. A upozorňuju na domácí tatarku, protože lepší jsem nikdy nikde nejedla.

    OdpovědětVymazat
  8. Je pravda, že v bistru se zastavil čas v době majolkové a nezdravé. Ale vždy se na návštěvu těším. Když se člověk odprostí od dnešní přecitlivělosti na zdravý životní styl, tak si perfektně pošmákne na české klasice za pár korun. A upozorňuju na domácí tatarku, protože lepší jsem nikdy nikde nejedla.

    OdpovědětVymazat
  9. Jídlo za moc nestojí,paní co dělá chlebíčky sahá na ně němytymi nechráněnými rukami,poslala bych hygienu..myslím si že bistro není v poradku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tam nalez ty vemeno a hlavně neudavej!

      Vymazat
  10. A co v době koronavirové, jak se daří?

    OdpovědětVymazat