pátek 27. dubna 2012

VYCHITANÁ OCHUTNÁVAČKA: GINGER BEER, CLOUDY LEMON & TONIC WATER

Tajily jsme to dlouho a tajilo se nám to dost blbě. Jo, je to tak, dostaly jsme za úkol koštnout před uvedením na trh tyhle tři ostrý fešáky, který maj sice nula procent, ale nejmíň stovkovej šarm. OK, na našich fotkách možná ne, ale jak sami víte, kdo nám poslal dostatečně peprnej alkoživotopis, mohl  je vozkoušet s náma:
To jsou oni- Ginger beer, Cloudy lemon a Tonic water
Každopádně je třeba smeknout klobouk všem vám, co jste minulej pátek předčasně zdrhli z kanceláře, přednášky nebo nasedli do vlaku a přijeli jste na tajný místo do Hipstrovic, teda Vršovic. Bylo to od vás velice zodpovědný, protože jak se ukázalo, byl to zodpovědný úkol.
Tahle odpolední limonádově opojná konspirace měla mít jedno důĺežitý vyústění (kromě evidently obvious připití se)- ochutnat very hot stuff nový limonádičky, který od prvního máje uvede Kofola a jejich (ne)vhodnou mixáž s alkem.

TÝM BUILDING V PODÁNÍ VÝVAŘOVNY VYPADAL ASI TAKHLE:

Důležitý je se hodně soustředit!
Paulína - dočkáme se jednorožčího drinku?
Barman míchal do whiskovek celkem rovný drinky- žádny překombinovaný legrace, ale vychlazená limoška a férový panák (říkal, že bude dávat malý, ale kamon, podle mě byly spíš větší).
Jistě nejkreativnějším úkolem týhle řachandy bylo pojmenovávání drinků a snad sem ani nebudu zmiňovat, že čím víc drinků, tím větší kreativa- to je tak jasný, že ani facka nemůže být jasnější.
 A teď result- možná, že jsme byli u historické události a možná, že právě něco z toho co pro nás v baru Na Cestě namíchali bude nový mojito. Můj favorit je zatím Ginger beer (miluju pálivý, takže asi tušíte odkud vítr vane a proč na tu lahvičku Jaromír 99 nakreslil břitvu, aha) s tuzemákem nebo Cloudy Lemon s Campari- nejlepší aperitiv.
Btw, tenhle bar se teprve otevírá, bude mít Kerouackovký jméno Na Cestě a dovrší tak osu Sladkáč- Na Cestě- V Lese.

P.S.: fotky od Karol

12 komentářů:

  1. fotky vpravdě děsuplné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo, ten sestřih patnáctce vůbec nesluší!...

      Vymazat
    2. No dyk, kvůli vpravdě děsuplnejm fotkám a gramatickejm chybám lidi Vývařovnu čtou, ne..

      Vymazat
  2. hrozně mě štve, jak všechny zapadlý vršovický podniky postupně ztrácej duši, protože do nich začali lízt hipstři malý zpovykaný ještěskoroděti, který si o sobě myslej, že díky tomu budou kůl. sakra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vskutku v(y)chytanej nadpis. Bože taková hrubka...

      Vymazat
    2. Vychitaná - Chito tonic. FYIO.

      Vymazat
  3. Ježišmarja to je zase přehlídka cennejch komentů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, jste výborný!
      Nedělejte si hlavu z cenných komentářů a přispívejte tak často jako dřív, chodím sem denně a z vašich starých příspěvků už bych mohla recitovat...:D
      vězte, že charakter čtenářů neurčuje kvalitu blogu!
      Eva

      Vymazat
    2. ne, kvalita blogu určuje charakter čtenářů.
      Gábina

      Vymazat
  4. hele,holky,nic si neděljete tady z "jůlie-marcipánky" - ta komentuje negativně skoro všechny různý články na blogo-síti... má vždycky všude blbé (a otravné) kecy.

    přeju hodně zdaru a at je blog stejně skvělý jak byl! :*

    OdpovědětVymazat
  5. a napsat článek česky, bez těch "hot stuffů", "resultů" a jim podobným by nešlo? Jako já vím, že je to strašně cool a tak, ale tohle je pro mě úplně stejný pryznění jazyka, jako když si támhle hloupá třináctka pííshe nA swujj bL*ogíííSEk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každý navíc není na takové intelektuální výši jako vy nebo já, a nemusí tomu rozumět ;)

      Vymazat