středa 7. března 2012

ČESKÝ LEV: AROGANTNĚ-VEGANSKÉ NEBÍČKO

O víkendu jsme byly s Pakočkou na Českých Lvech. Přijely jsme vozem, vystoupily na červený koberec a Jana volala kamarádovi, ať si pro nás přijde. Přišel a říká ochrance: to jsou slečny z Vývařovny. RECENZUJÍ CATERING. Doteď mi ta slova zvoní v uších. 

Takže tedy recenze: držely jsme se pravidla NEJÍST PEČIVO, protože zbytečně sytí a my bychom tak nemohly ochutnat úplně vše. Byla to přehlídka bezmasé hojnosti, na kterou by měli být pozvání chytráci z Lidovek, co píší vytáhnuvší-si-hlavu-zprdele články typu Bezmasé jídlo nemusí být nudné. Raut sestával ze dvou protilehlých řad stolů, které se táhly od Kávovarny až ke schodům do kavárny kina Lucerna. Na starost ho měl jak Lucerna Catering, tak různé přizvané vegetariánské/veganské restaurace, jako třeba Loving Hut. U mě vyhrály smažené čedarové nugety s jalapensvlnovkouos, u Pakočky sojanéza. Trvala na tom, abych to tu zmínila, ačkoliv to chutná jako bílý jogurt, ve kterým už není vinou cenové války ani trochu mléka. Červená řepa, pro mě nedílná součást každého rautu, nadchla. Taky jsme si daly koktejl pojmenovaný podle v minulosti oceňovaných filmů: Pakočka Štěstí, já si původně chtěla dát Pouta, ale Pakočka prý co zas blbnu, tak jsem si dala taky radši Štěstí. Víc ani nevím, co psát, protože Raffaello řekne více než tisíc slov a následující fotky více než tetralogie Josef a bratři jeho.  Celkový dojem: 95%. Přijdem zas.





 






6 komentářů:

  1. Omlouvám se, ale ukápla mi slina...
    Prohlížet si tyto obrázky a snažit se držet žravost na uzdě jest skorem nemožné.

    OdpovědětVymazat
  2. Holky šlo by, že byste příště na foťáku nastavili vyvážení bílé (white balance) na žárovku, příp. něco podobného? Fotky by byly prima, kdyby nebyly tak pekelně žlutooranžové...

    OdpovědětVymazat
  3. to jídlo je laděný do národních barev pizzérií a cukráren- žluto-orabžová možná meruňková.

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt mě baví váš styl hodnocení!

    OdpovědětVymazat