pondělí 8. června 2015

ALKOHOLKA VII: DRINK PRO DANIELU K NAROZENINÁM

Daniela slavila v sobotu na brunchi v Zenitu svoje narozeniny. Bylo to absolutně báječné a nejlepší. Ode mě dostala svůj narozeninový drink, stejně jako kdysi Pakočka. S Danielou si teď jedeme dost podobnou životní filosofii - já od ní sbírám tipy a návody, jak se mít ráda a jak být OK, ona zase vyžaduje více Dallasu. Drink s tímhle musel korespondovat.


Titbit nás už nějakou dobu náš velkorysý ovo-zel mecenáš. To se hodí, když potřebujete připravit kanystr smoothie z manga (božinku, to byla uzrálost), zázvoru a chilli papriček (dávaly) a pak to smíchat s ginem.

Ztráta shakeru při jednom z posledních 15 stěhování v minulym roce měla za následek, že teď dělám koktejly jinak. Někdo jinej by si možná koupil novej shaker, já uplně nejsem ten typ. Prostě teď používám spíš mixér - jeho plus (pro vás) spočívá v tom, že nepotřebujete drsnou půlroční školu v Londýně, abyste věděli, jak ho správně používat. Ppředpokládám, že i vy jste díky nám OK v jakémkoliv věku a že taky potřebujete více Dallasu ve svých životech a tak vám poradit, jak si něco takového připravit doma.

Oloupete mango, nasekáte chilli papričku, nastrouháte zázvor. Dolejete vodou - objem k mangu by měl být jedna jedna, ať smoothie nemusíte jíst lžící. Rozmixujete a dolejete ginem. Na 0,15 smoothie jsem dávala malýho panáka (měli jsme toho před sebou ten den ještě hodně).

"PŘED."

Jakkoliv může znít tahle kombinace nevěrohodně, chuťově je to taková harmonie, že udělá celý váš život harmoničtějším. Pokud není gin vaše pití, bude to fungovat i s vodkou a rumíčkem.

"PO." Hahaha, ten dřez s hadříkem za tim. To je úroveň.

Takže na Danielu <3


UŽITEČNÉ ODKAZY:



1 komentář:

  1. totamje! mango! mame v SAPA! Ne píte ze ženi vypadají laciní když takovi ze je zpiti jak kurvi cesi rikáli. Váš Tranh Nguyen pitezas

    OdpovědětVymazat