středa 12. března 2014

CZECH GRAND DESIGN 2013

Po roce, respektive já po dvou, jsme opět dorazily do Stavovského divadla dělat jedno faux pas za druhým. Předávání výročních cen Czech Grand Design se z nějakého důvodu přesunulo na neděli, takže hádám, že v pondělí měla celá česká design scéna ředitelský volno. Dorazila jsem trochu později, nicméně hned mě uvítaly tyhle 4 grácie s lahváčema Heineken.
Daniela, Anit z Fashionbook.cz, Katka z HM, Pakočka z Vývařovna.com


 Jídlo. Roznášené jednohubky, jako tradičně. Já držím půst, ale jako kněz, jak poznamenala Pakočka, takže si nedopřávám ani ryby a to ani v neděli. Takže jsem si mohla vybrat jen mezi rajčatovým pestem s olivou a cibulovým čatní s kozím sýrem. Parmskou šunku, kaviár, salsu z choriza a lososa jsem přenechala dívkám.



Zase takovej kněz nejsem, protože na alkohol, a už vůbec ne na šampíčko Veuve Cliquot, se můj půst nevztahuje. Pakočka měla poměrně velké psaníčko, tak jsem jí ke skleničce, co si ukradla, nacpala i další pro sebe. Když jsem si šla pro poslední drink, tradičně už nic nezbylo. Zaslechla jsem číšníky říkat: "letos 17 minut 20 vteřin. To je rekord". Jejich starosti na mojí hlavu.
No, a takhle je to vždycky. 

Na afterparty v Kolovratu jsem dámy (LOL) jen doprovodila, protože když jednou zkusíte crème brûlée, už nikdy nechcete želé a když paříte dva měsíce v kuse na buzny ze Superstoru, Rosku, Mayu Jane Cole, Dense and Pika, Petera Van Hoesena, SOPHIE, Marcela Dettmanna, Efdemina a nd_baumecker, elektroswing vás štve ještě víc než předtim.

VÍTĚZOVÉ ZA ROK 2013:
Designér roku, cena Ministertsva kultry ČR: Jan Čapek 
Módní designér roku: Monika Drápalová
Designér šperku roku: Eva Eisler 
Grafický designér roku: Štěpán Malovec, Petr Knobloch, Tomáš Brousil, Jakub Straka 
Fotograf roku: Kristina Hrabětová 
Obchod roku: Pavilon 
Výrobce roku: Fatra
Objev roku, cena Preciosy: deForm, Jakub Pollág, Václav Mlynář

CZECH GRAND DESIGN - ODKAZ ZDE

A jako tradičně, díky moc Larise za pozvání.



7 komentářů:

  1. ten Čapek je tak šikovnej sympaťák asi mám novou platonku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, čapek takovi knihy krásné! Nerozumíněla vše češtiský jazy. Ale učime chýbi napravime. Děkujeme Tranh

      Vymazat
  2. nikdy nechapu proc na jakymkoliv vecirku v zahranici je vzdy jidla dost po celou dobu trvani a v Cechach, i kdyby to bylo sebeexkluzivnejsi a sebedrazsi, tak daji par kousku na zacatku a pak doplnuji tak maximalne misky s chipsy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré od pólédne, pojťe do tam kde viétnamcove sláví.Tak neni že rodin pokrádli. Tam hodně jídél tam dávaájí furt, co tamle néni tak podivej tam damé dálši. Mamé špatní očí když tam pokradli u stanku matka děla. Mužeme tam co tam missky jsou krásni žena. Viděli jsme toto z ródina missky chodily, hubeni ženi. Děkujeme Tranh. PS:,mame taky miss Monika Léova. Vaš Tranh

      Vymazat
  3. Pakočka na jedničce jako na fotce ze školky :-)

    OdpovědětVymazat