neděle 25. srpna 2013

10 SKRYTÝCH DŮVODŮ PROČ VYVOLENÍ ŠÍLENĚ ŠPEKATÍ

Během zkušebního provozu jsem strávila necelé dva dny ve vile VyVolených. Zpětně to beru jako hodnotnou zkušenost. Kdo nebyl uvnitř, nepochopí. A kdo byl, dobře si rozmyslí návrat. Vila je kromě jiného totiž něco jako tloustnoucí tábor. Přečtěte si, proč.

1# Ve vile není absolutně co dělat. Pokud spadáte do kategorie "nevzrušuje-mě-sex-s-náhodným-protějškem-před-497-tisícových-publikem" představuje jídlo NAPROSTO JEDNOZNAČNĚ tu nejlepší zábavu.
Cateringovou firmu kempující před vilou musím vřele doporučit. Zde cézar salát se slaninou.
2# Nikdy nevíte, kdy vám štáb dopřeje zábavu v podobě hladovky, takže když je, vyplatí se najíst se zhruba na tři měsíce dopředu.


Tohle bylo to jediné, co jsme po vstupu do vily na místě našli.
3# Soutěžící nemají žádný vliv na to, kdy jídlo do vily dorazí. Také nemají žádné údaje o čase. Večeře v 23:30 pak nemusí být výjimkou.

Vařeníčko ve vile. Super vajíčka od spoluvězně.
4# Během dne se v kuchyni pořád někdo motá, takže pokud si chcete uvařit v klidu, bez toho aby vám někdo skákal pod ruce, dostanete se k plotně opět zhruba ve 23:30. Nebo musíte vzít zavděk kuchařskými kreacemi kolegů:


Já vs. toustovač - 0:1
5# Chlast. Normální člověk může ve vile jen stěží přežít za střízliva a tak je intoxikace jedinou rozumnou volbou. Bohužel taky šíleně kalorickou volbou. Minimum nezbytné pro přežití jsem odhadla na cca 10 alkoholových jednotek denně.

Můj spoluvězeň Aleš dokázal téměř z ničeho namíchat fantastické koktejly. Na obr. vodkameloun.
6# Nedostatek příležitostí k pohybu. Když jdu plavat do bazénu 25-ky, spousta mých kamarádů kňučí, že se mnou nejde, že je moc krátkej. No, vítejte ve vířivce...

Spíš VyValení, než cokoliv jinýho.
7# Stres. Pobyt ve vile je NEUVĚŘITELNĚ stresující a stres jak známo dává zrod špíčkům. Představte si buzeraci, jakou znáte ze všech amerických filmů z vězeňského/blázincového prostředí a jste doma. Teda ve vile. Já jsem si připadala jako v Girl, Interrupted nebo jako když jsem v roce 1998 ležela v Motole na oddělení s epileptikama. Nulová kontrola nad světly, hlukem...vším. Stres jak sviň.

8# Přítomnost mlsků. Práh mého domu satanská strava typu bílé mouky, pečiva, sladkostí atd. nemá šanci překročit. Do vily vám vražedné vábení vnese sama produkce a odolávejte pak...

Produkce nastražila pečivovou past!
9# Když jíte, nemůžete mluvit, takže snižujete riziko, že řeknete něco, čeho budete později litovat.

Bar je vybraven báječnými brčky.

10# Logo Lidlu je jediným připomenutím, že existuje svět venku. Symbol svobody.

Závěrem bych chtěla pozdravit a poděkovat svým spoluuvězněným, že ustáli mé dokumentační snahy uvnitř vily, a to nejen v oblasti gastronomie.

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. souhlasim. Ale skoro me pobavili VyValeni.

      Vymazat
  2. Skvělý :D Náhodou jsem viděla nějakou část VyVolených - sledovala jsem první řadu a pak už ne, ale teď jsem viděla část té čtvrté řady. A věřím, že je to neocenitelná zkušenost, ale rozhodně bych do toho nešla, ani jenom na ty dva dny..

    http://bezlepkovebrno.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Karol... nechci se ti montovat do života, jen bych ráda věděla, zda se nepohupuješ na hraně PPP..? Jsi v pořádku, viď? Na té fotce jsi hrozně hubená
    Anežka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám PPP, říkala jsem to i v rozhovoru pro Respekt :) Ale nepleteš si mě s jednou z těch skoroVyVolených? :)

      Vymazat
    2. rozhodně ne, hledím na tebe na třetí fotce odspoda, ve společnosti sedacích pytlů pro VyValené. Nic proti dámě ze skoro VyVolených, ale mezi vámi bych tipovala tak patnáctiletý věkový rozdíl, to bych musela mít fakt bídný zrak, abych si vás zaměnila :D
      Respekt jsem bohužel nečetla, jen z toho přístupu k pečivu/bílé mouce/atd. jsem měla nepříjemný pocit... doufám prostě že to ukočíruješ, plácám se v tom sedmý rok a prostě nenávidím pohled na podobnou sebedestrukci u někoho jinýho... prosím prosím PROSÍM nenech to zajít daleko.
      Anežka

      Vymazat
    3. Neboj :))) Nijak to neplánuju. Bílou mouku jsem přestala jíst kvůli pocitům únavy, které mi to způsobovala a taky si myslím, že jde o nepříliš zdravé, zbytečné kalorie, ale to je každého věc. Ale možná sem o svých zkušenostech s PPP někdy napíšu, jistě by to bylo poučné čtení.

      Vymazat
    4. Hrozně hubenou si teda představuju jinak...normální štíhlá holka.

      Vymazat