neděle 8. května 2016

ZDE JSEM ČLOVĚKEM

I když mám ráda DMko a ráda tam trávím nesmyslně moc času prohlížením si nových značek šampónů, abych si pak šla domů objednat ten, co tam nemají, tak stejně existuje jiné místo, kde jsem já člověkem. Je to místo, které zná každý taxikář a vsadím se, že i policajt. No abych dlouho nechodila okolo horké kaše, tak to napíšu hned zkraje - předělali mi Letenský nonstop!


Podnik je rozdělený na trafiku a rychlé občerstvení. Trafika mívala krásný pult ze starého kredence a dveří. Pure shit. Ted je z toho sterilní hnusná Relay shit. Asi to málokoho dojme, i když věřím, že si nás třeba stýská víc. Tedy víc než jeden. Já mám pro taková místa slabost. Jednou jsem tam vešla v neděli ráno pro cigarety a byly vysklené dveře. Paní z trafiky to glosovala pokrčením ramen a letargickým konstatováním "Prostě byla sobota". Sice jsem ženským tyhle soboty nepřála, ale přála jsem tomu rohu nesmrtelnost. Předražený balkánský sýr. Prošlá svíčková v prášku vedle kasy. Kočičí a koňský časopisy vedle domácího českýho péčka. Všechny čokolády světa, cherry cola a ani jedno dobrý víno. Tyhle věci si člověk prostě nechce kupovat v kosmický stříbrný krabici, ale v dřevěný boudě s patentem.

Snažím se být lepším člověkem i co se stravování týče, ale tohle místo je jako chrám pravdy. Kolik peněz jsem tady už utratila za Pringles? A že je v nich palmový olej? Že je to jako si sypat DDT do huby? Tady to neřeším. Nerozhoduje nic kromě chuti a ta volí již zmíněnou bramborovou kaši nejlépe se smažákem. Ačkoliv si bohové někdy vyžádají i BBQ kuřecí paličky.

Mám velký strach, že je v plánu předělat i bufet. Nevím, co dál napsat, jsem vážně vyděšená! Znáte ty malý mastný boxíky? Co když je vytrhají a nahradí je třeba...ani nevím čím, novými boxíky?! Kam budu chodit skrývat svoji malou mastnou maličkost ve tři ráno cestou domů z párty?


1 komentář:

  1. Mají tam MAST na Hemoroidy? A na vaginálně-rektální mykózy?

    OdpovědětVymazat