čtvrtek 9. července 2015

STREET FOOD FESTIVAL: OPĚT JSME O NĚCO VÍC JAKO NA ZÁPADĚ

I další příspěvek se bohužel ponese ve sluníčkovém, pozitivním, dospěláckém duchu. Takže se takhle proberete po domácí party, popojedete pár zastávek tramvají na Nákladové nádraží Žižkov a tam je ultimátní foodmarket (proběhl v neděli 5.7.) se spoustou stánků, a přestanete mít kocovinu už jen z pohledu na ně. Opravdu se tohle v Praze děje? Je to jak ve snu. Už tu pomalu není nic, na co by se dalo nadávat. 

A vlastně není ani moc, co o tom psát, a to je taky dobře. Už není, co rozebírat - některé věci v Praze před pár lety nebyly a teď už jsou. A je to jen o tom na ně chodit a užívat si je. I have so much Dallas in my life!

We Are Burgers jsou naši all-time favoriti. Do budoucna s nimi chystáme spolupráci, pokud to vyjde, bude to fajn. Ambiciózní spolupráce na zbavování Hannah celodenní kocoviny zatím vychází velmi dobře. 



Skvělý je i Luke a jeho Prague Jerk Chicken inspirované Jamajkou. Doteďka nevěřím, že sendvič s Pulled Jack Fruit (do češtiny se, tuším, překládá jako chlebovník) a omáčkami vlastní výroby v sobě neměl žádné maso (I have so much Jessice Simpson attitude, too).




Autentická africká kuchyně jako street food? Já jsem snad v Londýně nebo co.



Na novinku mezi novinkama, truck Salt'n'Pepa, mi už nezbylo místo, ale prý teď budou parkovat před Bio Okem. V Londýně už brzy budou chtít mít věci jako v Praze.


Když už jsme opět u toho Londýna, během cesty jsem stihla tři škopky (škopek = plechovka Strongbow), a v Sue Ellen  odpolední módu jsem potkala Míru Valeše. Koupil mi kardamonově-švestkovou limo Wostok. 



Tohle bych globálně čekala tak v roce 2027:


Jak řikám, jediný způsob, jak ze mě dostat něco vtipnýho, je přijít na jednu z takových akcí a řikat si vtipy IRL.



1 komentář:

  1. komu ze jde pastvi buvol takovi po cestupni rók je zdvoji s těstí náhoru. Váš Tranh

    OdpovědětVymazat