středa 1. ledna 2014

GASTROVÝZVA 2014 - ROHLÍKOVÁ BITVA, MAKAČKA V MEKÁČI NEBO OCHUTNÁVKA RYBÍHO ŽRÁDLA?

Jelikož jsme už dlouho nedegustovaly žádné zvířecí žrádlo ani se veřejně neztrapňovaly (ok, lež..), chtěly bychom to v novém roce napravit. Pomozte nám vybrat GASTROVÝZVU 2014!


P.S. Takhle jsme degustovaly naposledy!

10 komentářů:

  1. Mám dojem, že zkouška "na den v Mekáči" vám neprojde... A ať už děláte cokoliv, jestli můžu poprosit, ztrapňujte sebe, dělejte krávy ze sebe... ale neobtěžujte a neztrapňujte a netrapte "nevinné prodavačky" ve stylu skryté kamery. Něco jiného je, když je po takovém výstupu obejme Petr Rychlý, a něco jiného jsou dvě nudící se krávy. Tohle fakt není sranda, ani spotřebitelský test, to je šikana. /Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha proč by den v mekaci neprošel, Pavle? Pakočka

      Vymazat
    2. Ha proč by den v mekaci neprošel, Pavle? Pakočka

      Vymazat
    3. Já myslím že minimálně 50% populace by upřednostnilo obejmutí ode mě než od Petra Rychlýho :)))

      Vymazat
    4. Věř mi, že jsem se jako prodavačka živila a je to taková veškerou radost anihilující nuda, že i jenom příležitost zanadávat si s kolegama na provokujícího pošuka je vítaný zpestření na který se 14 dní vzpomíná.

      Vymazat
    5. Pochybuji ze McD ma takove procedury, aby se to dalo provest. Vsechen ten jeho crew training, zdravotni prohlidky na zachazeni s potravinami atd... To vsechno byste musely absolvovat, kvuli jednomu dni? A pokud jde o ty prodavacky, tak nekdo je mozna odolny a pak nadava na posuky, ale pro nekoho by podobny experiment mohl byt poslednim krokem pred mentalnim kolapsem, vypovedi atd. Nekdo nenadava s kolegama na praci, nekdo je proste nestastny, dusi to v sobe a vy mu to spustite. Jak by se vam libilo, kdyby se treba nejake sestry v nemocnici rozhodly vam zavolat kvuli pokusu na vasi reakci na zpravu, ze k nim zachranka dovezla vasi babicku, ktera umrela v sanitce, at si prijedete pro veci. Stejna blba sranda. A na tom trvam. Podle nekoho to je nesrovnatelne, ja si to nemyslim. /Pavel

      Vymazat
    6. Zhyňte, anonymní, kdyby byli všichni jako vy, tento svět by byl ještě šedivější, zapšklejší a nudnější než je teď

      Vymazat
    7. Musim se anonymně zastat anonymního: to, co píše, přece dává smysl, nebo ne? Zatimco se někdo bude báječně bavit na účet prodavačky, co může dělat ona? Pokud má bejt zábavou, která probarví svět, šikana, budu radši, když zůstane nudnej a bezbarvej.

      Vymazat
  2. No ještě že nechcete testovat kočičí stelivo...

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s anonymem.
    PS: Váš blog jde do kytek..

    OdpovědětVymazat