úterý 28. ledna 2014

ALKOHOLKA VI: DRINK PRO ARTDECO

Alkoholka si to v roce 2014 dává jak pani! Jsem ráda, že po menší odmlce vám konečně můžu ukázat věc, kterou jsem řešila na dálku z Londýna. Naše kamarádka a čtenářka HaNi nás už delší dobu velice štědře zve na všechny akce, co v rámci své pracovní náplně dělá a tentokrát šla ještě dál - oslovila mě, abych na akci v parfumerii Douglas nazvanou Vystupte ze stínu, týkající se nové řady značky ARTDECO.

Takže ladies night, a tomu musí odpovídat i drink. Ze dvou variant, rumové a ginové, si HaNi vybrala tu druhou:


VYSTUPTE ZE STÍNU:

4 cl ginu
1cl Monin Rose
1 cl Monin Violet
2 cl limetkové šťávy
+ drcený led


Jak vidíte, růžový Monin je moje nekonečná láska. Drink můžete buď připravit přímo ve skleničce, tak, že všechny ingredience nalijete na led, přikryjete ubrouskem, promícháte obráceným koncem barmanské lžíce a doplníte ledem, anebo proshakuje, nalijete na led a taky přihodíte ještě trochu ledu. Nakonec přidáte brčko a nějakou parádičku, v tomhle případě okvětní plátek růže.

TIP NA KONEC:

Zdobení drinku není jen na nemá jen vizuální funkci. Většinou se tam totiž dává věc, která zároveň i hezky voní. Když ji tedy umístíte přímo k brčku, pokaždé, když se člověk napije, ucítí zároveň růži/mátu/cokoliv jiného. Takže prostě úplně opačně, než jak to provedli chlapci z Bugsy's, návodu navzdory. Filutové.

ODKAZ NA OBCHOD: WWW.ARTDECOSHOP.CZ


2 komentáře:

  1. Nechybí Ti ve třetí větě přísudek? Just sayin..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, tám chybi, bych takové ,,půsóbilá,, na že akce! Ale. Tak neni žádné škodí že s pletla. Chybymi se člověku čí. Děkujeme Tranh

      Vymazat