čtvrtek 2. ledna 2014

ALKOHOLKA V: UDRŽUJME KONTINUITU I V NOVÉM ROCE

Aby se Alkoholka (FB zde) nestala jen záležitostí roku 2013, dám sem drink, který jsem namíchala na velice komorní, ale hudebně velmi kvalitní party v Letná Paradise, chápejte u mě doma.

Od Pakočky jsem dostala krásnou plastovou barmanskou sadu. Říkám jí pikniková a už se těšim, až v ní budu v létě něco míchat na vzduchu.


Karol zase doběhla nakoupit do nonstop zlevněných potravin a nakoupila velmi kvalitní produkty:


A do toho mě poprosila, abych jí namíchala drink. Upřímně řečeno, s ničím takovým jsem nepočítala, party jsem ohlásila asi tak půlden dopředu a doufala jsem, že si každý donese lahváče. Takže jsem si musela poradit s tím, co mám doma. Z psychodovolený v Turecku mi zbyla Duty Free Grant'ska a z míchání v H&M (odkaz na článek TADY) zase růžový sirup Monin. Nemám doma pořádný formičky na led a k dispozici byl jen ten v Apetit muffinových košíčkách, který jsem si původně vyrobila na ledování rozmlácenýho kolene.


HELLO KITTY:

40 ml whiskey
25 ml růžového sirupu Monin
šťáva z půlky citronu
zelená koktejlová třešinka (nemusí být)

Drink jsem proshakovala s jednou megakostkou ledu a vymačkaným citronem, celé přelila do hrnku a nazdobila třešinkou. Největší prasárna, co mám na svědomí.


Jestli vás ani tenhle článek nepřesvědčí o tom, že i vy si můžete odteď podle mých návodů míchat drinky doma, tak už fakt nevim.

Na začátku večera nám Šimon Holý, náš drahoušek, nafotil PF fotky. A pak až do rána téměř-soused Honza Bárta z Turbanu. Letošní jsem rok měla dva Silvestry.

TIP NA KONEC:

Zlevněné potraviny na rohu Veletržní a Dukelských hrdinů. Vedle prošlýho leča a mucholapek tam kolikrát narazíte na alko i gastro skvosty, které jsou někdy dokonce ještě před expirací. Zelené koktejlové třešinky za 20? Libec, jak by někdo řekl.

VTIP NA KONEC:

Mladinký a bláhový Šimon mi zcela vážně oznámil, že mě na Pioneeru porazí v paření. 
Jak to dopadlo? Oba jsme skončili doma v pět. On ráno, já večer.


ODKAZY:



Žádné komentáře:

Okomentovat