neděle 23. prosince 2012

VÁŠ GASTROHOROSKOP 2013

Vývařovna vám přináší věštbu ze sporáku zářnější než Vlasta "plynový" Plamínek & tučnější než Jolanda & démoničtější než Demeterová a laškovnější než Alešek! Je to tzv. "DELFYLICIOUS"!

BERAN

Sterilní budou ve vašem životě jenom beranní rohy, kterých si budete dopřávat dostatek. Váš osobní život naopak příliš sterilní nebude. Spíš než rohy v něm budou figurovat parohy.
BÝK

Letos budete mít konečně koule ochutnat býčí koule. Budete mít tendenci se občas v kuchyni pěkně zabejčit. Jako správní sudokopytníci si však na každém rautu budete umět řádně vyhodit z kopýtka.


BLÍŽENCI

Blíží se chvíle, kdy dostanete bulimii a budete nad svým osudem bulet. A taky to občas bude bolet. V roce 2013 váš osud řídí Uran. Při stolování se proto budete chovat trochu jako buran a schytáte za to spoustu ran.

RAK

Vaše nenechavá klepeta při nákupu potravin nezřídka podlehnou kleptománii, ale pozor - Merkur vás bude mít v merku a stejně tak i bezpečnostní kamery. Raději než čorku si dopřejte čočku.

LEV

Znamení lev doporučujeme pro tento rok jíst zejména potraviny se štítkem "lev-né". Nebojte si jich však dopřát lví podíl.


PANNA

Vaše útroby letos uspokojí zejména panna cotta. Nepohrdnete ani vepřovou panenkou, zejména pak, bude-li smažena na panenském olivovém oleji. S její konzumací to však nepřehánějte, ať si neuženete panděro.

VÁHY

Díky nepříznivé konstelaci souhvězdí Orion a tyčinky Mars budete mít problém s váhou. Už to nežerte, ok?

ŠTÍR

I vy budete s vahou na štíru. Svými rozměry začnete připomínat souhvězdí Velké Medvědice. Až vodnář vstoupí do sedmého dómu, objevíte svou sedmou bradu.

Zdroj: Blesk.cz
 STŘELEC

Nedobrá konstelace oleje Venus na vaší kuchyňské lince a horší motorika vašich horních končetin lahev sestřelí na váš palec u nohy. V roce 2013 budou proto vašemu jídelníčku kralovat analgetika.

KOZOROH

Michelinovy hvězdy praví, že vaše choutky letos naplní výhradně kozí sýr. Ne, neděláme si kozy.

VODNÁŘ

V letošním roce zásadně konzumujte vodu. Pozor, neplést s vodkou. Pro ozvláštnění jídelníčku si občas si můžete uždibnout i kořenové zeleniny vodnice, avšak v žádném případě se probůh neuchylujte ke kouření vodnice. Hrozí voda v koleni.

RYBY

Váš apetit v roce 2013 rozdmýchá výhradně čerstvý rybí tuk. Střezte se neobratné manipulace s řezným outdoorovým kuchyňským náčiním, hrozí totiž, že se jinak fatálně pořežete rybičkou.

Zdroj: Česká televize.cz

UŽ BRZY: VOLEJTE VĚDMÁM - VAŠE ORÁLNÍ ORÁKULUM

Zavolejte nám do studia a my vám na základě poslední zkonzumované potraviny vyjevíme vaši budoucnost! 100% záruka spokojenosti, cena za minutu hovoru dle tarifu vašeho operátora.

Vaše  "Pýthie" Pakočka & "Křišťálová" Karol.

5 komentářů:

  1. Parádní oraz od všech hororoskopů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako Beran se předzvěstí parohů cítím dotčen! Byť mám beraní rohy tuze rád, parohy bych snášel těžce:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj vývařkočky, přeji Vám ať se daří v blogování i v dalším roce. U mě dobrý.
    Napsal bych víc, ale manželka mě hlídá :-)))

    Honimír

    OdpovědětVymazat