pondělí 22. října 2012

STREAM NA DOBROU NOC

Pakočka na stránkách Vývařovny prožívá už několikátým měsícem svou gastrotelenovelu a ani já už nechci žít v gastro-osamění. Naše příběhy se samozřejmě trochu liší, jako příměr bych uvedla asi to, že ona bydlí na Vinohradech a já na Žižkově a to z nějakého důvodu. Týpek přišel včera z hospody o hodinu a půl později. Odpoledne jsem dostala Raffaello. Po shlédnutí Prostřena, toho, ve kterém si Alena přinesla na páteční večeři vlastní jídlo, jsem mu řekla, že mu uvařím párkovou omáčku a ať to klidně v práci řekne Petře Pospěchový, je mi to jedno. Nadiktovala jsem mu nákup. Ze Žabky donesl vše a k tomu i Ruský Standard. Toto gesto hodnotím plným počtem srdíček. Po jídle jsem si každopádně musela pustit tuhle reklamošku. V holandštině je ještě o trochu lepší než v češtině:


"Lichtendilikat nové deliš? " ptá se Paulína na Facebooku. Tak určitě.

A následuje YouTube streamovací fotbal: ČESNEK - tajemství pyramid konečně odhaleno.


Ze stejné dílny: PÁRKY. To k té párkové omáčce.
"Je možné je ohřívat přímo ve folii, ve které přicházejí do prodeje. A jejich výrazná chuť určitě najde své vyznavače."



Pak přichází trošku prací odbočka, když už nám nevyšlo to Peru ráda. Můj nejoblíbenější vtip ve 4. třídě byl: Co je modrý, v koupelně a smrdí to? Chcíplej Azurit.


Ačkoliv to tak nemusí vypadat, i tahle reklama je trochu gastro (0:22)


Tenhle sestřih reklam je na téma Drogy v gastronomii: poznejte, na čem si frčí. Já říkám: medvěd je na heráku, lidi pijící mlíko si dali kouli, dvojka se štrůdlem emko a španělský mušky, kreslený rybář snědl houbičky a člověk, co pokládal cihly na vajíčka, všechno výše uvedené.  

Další sestřih: co se stalo s reklamní písní? Proč se nevyučuje na konzervatoři?


Na konec reklama na Prozac:


Zatímco já si dávám YT párty v podstatě z pracovních důvodů, on si vedle frčí na "pani s oranžovými vlasy a zelenými brýlemi":


A tady ještě jeden sick pic a dobrou s kobrou:
Zdroj: OLoL – Křesťanská komunita Panny Marie Lurdské (Our Lady of Lourdes)

3 komentáře:

  1. http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=lyh9fb9mEKQ&feature=endscreen

    Toto je geniální reklama pro Peruráda. Na konci je prádlo bílé a voňavé a říkají: "Teď má dobré svědomí. "Všichni tě mají tak rádi."" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ale psrávná vývařovňácká reklama je tato :D

    http://www.youtube.com/watch?v=GZn9cnwBL28&feature=related

    OdpovědětVymazat