čtvrtek 31. května 2012

VIDEO: JANA BOBOŠÍKOVÁ NÁM DALA RECEPT

Je tady páteček a s ním vaše oblíbená rubrika S politiky nebaštím, která nabízí skromný vhled nejen do zákonodárcova krmítka. Po sněmovní menze a vinaři "Davčovi" Rathovi (Blonďatá Bestie II a pan doktor ve Studiu Rubín - nebyli jste?  Musíte - prostě na to - MUSÍTE! Konec skryté reklamy.) jsem si řekla o recept horké kandidátce na prezidentku Janě Bobošíkové. A kamery byly u toho! (A akce taky. Světla jsme bohužel nepobraly, byly moc těžký...)
V růžovém saku investigativní Veronika, které se na obrázek už bohužel nevešla popiska. Na pozadí dekorativní slepice.
Nechci tu rozebírat další okolnosti rozhovoru s "železnou Janou", neboť bude v pravý čas k vidění jinde. Snad jen prozradím, že jsme se bavili o ceně vajec, Margaret Thatcher jakožto zdroji životní inspirace, posmrtném životě, kouření marihuany a jejím setkání s Gustavem Husákem. Ale o tom až jindy. Teď si užijte bobomeníčko a hodťe subscribe našemu newly-born YouTube kanálu.
Do diskuze:
Kdybyste měli volit prezidenta podle stravovacích návyků, kdo z současných kandidátů by to byl?
Je pro vás kandidát, který žije na pochybné stravě nedůvěryhodný?
A na závěr pořádná tipovačka - koho z politiků vyvzpovídáme za týden? Bude to kníže, který nám představí své schlafmenu? Či Fišer and chips? Nebo snad...?!

P.S. iMovie je dílo ďáblovo a ten nejneintuitivnější střihovej program ever. Kdyby mi někdo řekl kde se tam nachází fce pan and scan - no - byla bych mu dost vděčná. 
P.P.S. Rovněž poděkování Veronice, Aničce a Katce, které se se mnou do 24-patra Corinthia Towers za Janou vypravili a taky jednomu slavnému dokumentaristovi, který právě točí něco o Jágrovi a nejsem si jistá, zda tu chce být jmenován.

2 komentáře:

  1. Já bych volila Miloše Zemana, řekl tohle: "Můj vztah k zelenině je veskrze pozitivní. Žádám ovšem, aby mezi mne a ji byl vsunut transformační mezičlánek, který se jmenuje prase.". Plácám se do kolen.

    OdpovědětVymazat
  2. Příště nějakého arogantního vegana, což?

    OdpovědětVymazat