úterý 7. února 2012

BRKAŠE SPECIÁL: "JEMNÁ JE HEBKÁ"

Ano, fotili jsme naše profilový fotky, chtěly jsme vám ukázat naší vyphotoshopovanou tvář, je milý, no ne? Teď už víte, že Karol je sexy, Hannah´s short are shorter then yours a Pakočka je vintage housewife.
Drby za zákulisí? Už od časnýho rána byla Hannah vystreslá děláním oběda, making of profilovky se změnilo v making of oběd. Byla jako na jehlách, na ostří nože a chvílema trochu jako z exorcisty, takový efekt na ní má hlad a plynový sporák ("héj, David tu má plynový sporák, musíme si určitě udělat stejky! No co si uděláme k obědu?" "Je devět ráno, Hannah." Ale co si uděláme k obědu??") Krkovička z Tesca a luxusní rybí prsty (z mořský panny, za ty peníze!) a Hannažina jemná a hebká brkaše. <3
Prostřeno- krkovička, kuřecí srdíčka, salát a jemná a hebká brkaše
Ty kuřecí srdíčka jsme dělaly na cibulce, jako jatýrka, některý byly i s aortou, vlevo mořská panna versus pangasius.
Jemná a hebká.
Dva dny poté mi Hannah pomáhala stěhovat stůl, který byl větší než se předpokládalo. Tip jak narvat jídelní stůl do Fordu Ka? Ptejte se kolemjdoucích, zda nemají francouzský klíč, někdy se zastaví sami....Nicméně to dopadlo a ještě mi navrch přijel i gauč, neuvěřitelný.
Na oslavu? Jak jinak, než Hannažina jemná a hebká. Myslím, že by bylo o mnoho lepší, kdyby nás v TV Metropol nechaly dělat v přímým přenosu brkaši: jak jsem se přesvědčila na vlastní oči, H. už je tak zběhlá, že to zvládne na hebko pouhou dřevěnou měchačkou! A rozhodně, říkám rozhodně, zapomeňte na mlíko, jedině smetanu život je přece raut a hebká je jemná. Velejemná.

Další hejt na Alber ve Vinohradským pavilonu- oni nemají rybí prsty? Takže filé na másle. Máma by měla radost, to jsou vzpomínky na dětství (včetně dětských příborů, ale říkám vám, už nechci jiný!)
A aby jsme se vrátil k titulu článku, ano byl i raut. Samozřejmně jsme se dostaly nějakou náhodindou do VIP zóny v Lucerně (ok, žádná náhoda, ale hlad a hnány novou mantrou, že "šunka je nová prána"). Nejen, že nám číšník přinesl čerstvé pečivo, ale ještě byl tak milý, že jsme si připadaly, že ten raut snad dělají kvůli nám. (A vlastně, proč ne?)
Půlnoční gulášek. Milujem Lucerna catering. A naše raut-skillz už pokročily do tzv. ninja levelu.
Tak, to byl náš týden v gastro-kostce. A pokud vás to zajímá, po TV Metropol jsme do sebe vyklopily láhev červenýho (na uklidnění) a zajedly to v Miss Saigon. End of story, end of glory.

5 komentářů:

  1. No a jak jsou na tom rybí prsty z toho sociologickýho hlediska?

    OdpovědětVymazat
  2. Na pohovce bostonek? Buldoček by byl mnohem lepší...

    OdpovědětVymazat
  3. Na pohovce bostonek? Buldoček by byl mnohem lepší...

    OdpovědětVymazat
  4. jo, občas se zadaří i buldoček, ale netrpíme tady žádnej psí rasismus. A kočičí kór ne.
    Rýbí prsty- to je právě docela vážná problematika! Nebagatelizujte mi rybí prsty a filé v kostce jakbysmet.

    OdpovědětVymazat
  5. Omg pravda, trapnej bostonek, asi jdu Bruníka uvázek ke stromu v lese a ponechám ho jeho osudu.

    Hannažina jemná a hebká, to je TM! Krásné, krásné.

    OdpovědětVymazat