středa 8. února 2012

KAUZA BUDVAR: FAKT UŽ SPÍŠ JDĚTĚ DO PRDELE.



Povolila jsem si jen jeden klišé příspěvek ročně, a tomu letošnímu klidně obětuju i PF 2013. Možná jste zahlédli v novinách nebo na internetech něco o kauze Budvar. Ve zkratce a zbagatelizovaně: Petr Bendl (ODS), ministr zemědělství, uvažuje o odvolání ředitele Budějovického Budvaru Jiřího Bočka. Jako záminku uvadí, že není spokojen s mírou profesionality při řešení právního sporu s americkým Budweiserem, což tristně ukazuje, jak moc je to tu špatný, když někdo tak nenažraný může veřejně proklamovat takovou myšlenku a od notoricky vlažného přikyvovače Nečase se mu dostane podpory. Osobně si nedovedu představit větší demonstraci neprofesionality a naprosté absence jakýchkoliv myslitelných hodnot než tu, co předvádí česká politická scéna.

Pozn.: Budějovický Budvar jakožto národní podnik spadá pod Ministerstvo zěmědělství.

Jiří Boček vedl Budvar ziskově a transparentně spousty let (dogooglete si) a dostává se mu podpory, kde může. Díky Budvaru (resp. BU2R) v posledních letech vzniklo spousty věcí, třeba CZOF, stránka, kterou vyloženě nesnášíme, ale do krve budeme bránit její existenci, abychom měli i nadále na co nadávat, bez pomoci BU2R by nevznikly knihy ZDE JSOU PSI a KMENY, skvělý audiovizuální projekt ACUO, dále stojí za CINEMA ROYAL a také za naši největší láskou, EDUCATION PARTIES.

 Dneska mi u piva Michal Šeba (šéfik projektu ACUO) říkal, že než se vše vyřeší, musel Budvar pozastavit spolupráci na všech projektech.

Vyjádření Vývařovny viz nadpis, držíme Budvaru a Jiřímu Bočkovi palečky, má naši podporu. Jestli se zas budou házet vajíčka po politicích, umím docela dobře mířit na cíl.

FACEBOOK: Save Budvar



P.S. č. 1: Jdetě na Education Party č. 4 za skvělých 150, zahraje Kuedo a Slugabed. 17. února v Meet Factory.

P.S. č. 2: Volte Zelený.

1 komentář:

  1. to víš...čsa už rozkradli, tak šup, rozkradem (skoro) to poslední, kde se ještě něco sebrat dá

    jinak už se od toho zase distancujou, prej se ted nic měnit nebude, ale uvidíme...

    budvar je mi svym počínáním sympatickej, dokonce kvůli tomu poslední dobou sama sebe přesvědčuju, že mi vlastně chutná:D, abych ho ekonomicky podpořila

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat