středa 29. února 2012

BERLÍNSKÉ ALBÍČKO

Prosím, scrollujte. A naučte mě s Photoshopem. Rozhodla jsem se, že tu zveřejním pár fotek ze svých cest (pořád totiž někam jezdím), abych ukázala, že tady je to s jídlem ještě horší, než všichni tvrdí.

Vietnamské bistro po příjezdu: moje jídlo bylo je to prostřední - asi proto má takové zvláštní světlo a auru. Měla jsem hroznou kocovinu a na vietnamský jídlo jsem se těšila celou cestu. Interiér a jídelní lístek může posloužit jako inspi pro česká bistra.






Víťa mě vzal na svou kartičku do berlínské menzy. To si ani nedovedete představit, co je to za nebíčko. V Čechách neumí uvařit chřestovou polévku v restauracích, v menze ani neví, co to chřest je. Každopádně i on pro vás chystá recenzi do našeho nového seriálu.

Kebab, aby se neřeklo:

 Vintáž, aby se neřeklo II.

Pizza s artyčoky:

Domácí burger před odjezdem:

Poznámka na konec: vynikající (asi půlkilový burger) připravil hostitel Richard. Doteď na něj vzpomínám (na burger). A stejně tak vzpomínám na "nejbáječnější koláč paní Kateřiny", který jsme snědli tak rychle, že jsem si ho ani nestihla vyfotit. Tisíceré DANKE! Smíšené pocity mám z odpoledního promítání několika dílů Prostřeno! - jak jsem se mohla nechat tak unést?

7 komentářů:

  1. zapomnela jsi zminit uchvatne berlinske hostitele a jablecny kolac!

    OdpovědětVymazat
  2. Nad tou berlínskou menzou slintám... pár minutek na Masaryčcek mi bohatě stačilo k tomu, abych si začala dělat svačiny.

    OdpovědětVymazat
  3. Záměrně jsem je nezmínila, protože to by pak všichni chtěli být pohoštěni. Jde mi především o jejich klid a bezpečnost.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych tipnul, že fotka "se zvláštní aurou" má jen blbě nastavené vyvážení bílé:-)

    Jinak musím říct, že jídla z berlínské menzy vypadají dobře, ani doma si kolikrát takhle nevaříme (ale rapidně a rychle se to zlepšuje:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Ach Berlín! Ich immer noch vermisse dich.

    OdpovědětVymazat
  6. no ale vidím, že ani v Berlíně to moc nejde bez UHO:D

    OdpovědětVymazat