sobota 31. prosince 2011

UPŘÍMNĚ MÍNĚNÉ PF 2012


Rok 2011 nebyl dobrý. Byl hrozný - snad mi holky dovolí mluvit i za ně. Kdykoliv se stala nějaká šílenost, na otázku, jestli to může být ještě horší, jsme dostaly odpověď, že prý spíš jo než ne.  Byly bychom rády, kdyby měl vývoj situace / všech situací obecně úplně jinou tendenci. A pokud svým působením můžeme přispět k vylepšení celespolečenské sociálně-kulturní a agrárně-spotřebitelské karmy, budeme to dělat s ještě větší důsledností a zápalem než doposud. Z toho plyne gastromantra pro rok 2012 č. 1:

POCTIVOST A ČERSTVOST MUSÍ ZVÍTĚZIT NAD NÁHRAŽKAMI A ŠIZENÍM.

Pravdou ale je, že rok 2011 přinesl i něco dobrého - Vývařovnu. Počet čtenářů, který poslední měsíce dosahuje jednociferných jmenovatelů zlomku čtenářů módních blogerek, nás v tom utvrzuje. Patří vám za to upřímný a neironický dík. Díky, že chápete smysl našeho blogu lépe než my samy. Příští rok to bude mít ještě větší (masové) koule. Protože - a tím se dostáváme ke gastromantře pro rok 2012 č. 2:

JÍDLO JE NOVÁ MÓDA.*

Ať Vás nejen tyto mantry provází v LEPŠÍM ROCE 2012. Snad si na jeho konci budeme moci říct, že život je raut.


Hannah (a Pakočka a Karol, pokud chtějí)



*(Není to z mé hlavy, říkal to Míra Valeš/www.comrademagazine.com u řízku, co mi usmažil k večeři, ale to nic neznamená, měl to dát na svůj blogýs jako první, beztak si přivlastnil mou hlášku "nahá si moudrá"; není to člověk, co hraje na copyright).

3 komentáře:

  1. Nevim, proč je to srdíčko rozpůlený. Druhá půlka bude v červnu.

    OdpovědětVymazat
  2. všechno dobrý, ale co ta vodka? jedině ukrajina. je to fakt neporovnatelný

    http://www.kalinka.cz/product_info.php?cPath=159_200&products_id=1125

    OdpovědětVymazat
  3. Se hlásím jako tichý, pravidelně nepravidelný čtenář, vylepšující mírně statistiky přístupu. Díky za vaši práci!!!!

    OdpovědětVymazat